lunes, 19 de noviembre de 2007

Taxistad

T2na ajasin firma taksojuhi p2ris n2rvi, kuna millegip2rast oli selline p2ev, kus t6lkes v2ga palju kaotsi l2ks. Sellest hoolimata r22kis ta mulle taksomajandusest Venetsueelas.

Taksomeetrit pole siin yheski taksos, hind tuleb enne s6itu kokku leppida. See hind on minu2rust n2o j2rgi ja minu napakal bossul (akadeemline koordinaator....aga kutsub ennast bossuks) on mingi eriline v6ime see s6idu l6puks alla tingida :). Eksisteerivad m6ned ametlikud taksofirmad, kuhu saab helistada ja puha, yldiselt on aga niimoodi, et iga mats v6ib osta poest sildi "Taxi", selle oma auto peale kleepida ja taksot soitma hakata.

Paljud taksod on seega kyllaltki ohtlikud. Olen jutte kuulnud sellest, kuidas turistid Caracase lennujaamas suvalisse piraattaksosse istuvad ja siis ennast veidi aja p2rast kuskilt tee 22rest isiklike asjadeta leiavad.

Lisaks sellele r22kisime ka alkoholist ja juhtimisest. Elutark taksojuht teadis r22kida, et ega see roolis joomine hea ei ole, olgugi et v2ga l6dvestav olevat. Yhes6naga alkomeetreid siin politseil vist ei ole, muudkui aga joo ja s6ida ja joo ja s6ida.

Taksojuhid on yldiselt ikka kained.

No hay comentarios: