miércoles, 27 de febrero de 2008

Reisijutud: Cumana

P2rast j6ulumelu suure kambaga Los Cayosel l2ks see l6bus seltskond laiali...Caracasesse, Maracaibosse jne. Ainult mina, pildistaja Elise ja Kanada-Leedu Saul j2id alles.

Kolmekesi suundusime Cumanasse, mis olla Louna-Ameerika esimene linn. Reis oli selline tavaline venetsueelakas, eriti kylmas 88bussis mis poolel teel l2ks katki. Tee 22res passisime umbes tund aega, kuni juhuslik Puerto La Cruzi suunduv buss meid peale korjas. Puerto La Cruzist pole Cumanasse aga keeruline minna, bussiga umbes 2 tundi eriti ilusate vaadetega m2giteel.

Kylastasime Elise korterikaaslase vanemaid. Kylalislahkust lihtsalt vohas, kohe osteti meie kaoks kast 6lut ja pudel rummi ning hakati h6rku Venetsueela rooga valmistama.

6dusese t2he all meie p2evad m88dusidki...koge aeg oli soe s66k ja kylm alkohol laual, lisaks korraldati ekskursioone l2hedalasuvasse rahvusparki, perekonna rannamajakesse ja mitmetesse randadesse.

Vana aasta eelviimasel p2eval otsustasin siiski Maracaibosse lahkuda, et suurlinnas aastavahetus veeta ja juba teisel jaanuaril uuesti randa puhkuse viimaseid p2evi veetma minna.


Selline kiiruga visatud postitus, ehk saab rohkem aimu pildimaterjalilt :)

Pilt: http://maracuchita.canalblog.com/albums/cumana/index.html

No hay comentarios: