miércoles, 5 de diciembre de 2007

Maturin

Maturin kus ma nyyd elan on umbes Tallinna suurune linn. Ylerahvastatud ja eriti k2rarikas Kesklinn asub kuskil m2e otsas, kuhu ma eriti ei satu. Ymber kesklinna on luksid elamurajoonid ja t88stuspiirkonnad, mida yhendavad laiad teed kus on pidevalt liiklusummikud. T88stuspiirkonnad, elamurajoonid ja liiklusummikud tekkisid alles hiljuti, kui Maturinil2hedalt leiti naftat ning palju rahvast siia 6nne otsima tuli.

Linnas on 4 ylikooli, seega palju palju tudengeid. Nende tudengitega l2hme tutvuma j2rgmisel n2dalavahetusel, kui minu naistelemmikust s6ber oma auto parandusest k2tte saab.Tyyp on ikka t2itsa loom...kui me rannas k2isime tutvusime tema initsiatiivil p2ris paljude tytarlastega... pervole meeldisid teinekord liiga noored :D. Minule kui ontlikuleja h2belikule Eesti mehele oli selline l2henemisviis algul natuke v66ras (l2heneti siis niimoodi: "hola linda, como estas" - tere ilus tydruk, kuidas l2heb). Kusjuuresmeelitused meeldivad siin naistele v2ga, n2gusid ei hakanud keegi tegema...ainult r66msat n2gu. Naiste kohta Maturinis veel niipalju, et statistika j2rgi on siin 100 elaniku kohta 80 naist,10 meest ja 10 homo. Transvestiit polevat ka siin haruldane n2htus...see on juba natuke hirmu2ratav, sest need transad olevat teinekordt2itsa ilusd naised (j2kkk). Lihtne matemaatika ylteb, et 1 mehe kohta on siis 8 naist ja 1 homo (ning m6ned transvestiidid)

Linnas vaatamiv22rsusi ei ole, kyll aga selle l2hedal. Siiani olen k2inud ainult Pt. La Cruzis. Teistest vaatamisv22rsustest kirjutan p2rast nende kylastamis.
88elu on siin t2itsa olemas, kuna insenerid ja tudengid tahavd ka l66gastuda. Esimesel 6htul vinnas boss mind kohe yhte kohalikku poppi kohta. Koha nimi oli Bikers ning seal m2ngis70-80ndate rokkmuusika suurtel ekraanidel. Mingi hetk astus lavale ka rokkb2nd, kes esitas superhitte l2bi aegade. Kontsert oli v6imas, lihtsalt suurep2rane (v6ibolla olinma antud hetkeks liiga palju neid siniseid 6llesid joonud). Kui laval laulsid nad suurep2rases inglise keeles, siis lavalt maha tulles nad unustasid selle, seega tuli kohalike rokkstaaridega suhelda hispaania keeles. Rokkstaardega saime jutule seet6ttu, et Minu bossul (ta on naissoost) on suurep2rane v6ime k6iki 2ra meelitada. Igaljuhulhommikul kell 4 olid b2ndi trummar ja laulja meie k88gis ning kell 5 hommikul oli trummar minu bossu toas...seda ma ei tea mis kell laulja tema tuppa l2ks, kuna j2tsin ta k88ki 6nne ootama ja l2ksin enda 6dusasse kambrisse. Boss oskab nimelt lisaksmeestele ka naisi sebida, seega tuli meiega kaasa ka 1 h2sti ilus t6mmu tsikk, kes 6nneks bossu tuppa ei l2inud. Gentlemenid siinkohal detailidesse ei lasku. Esimene 6htu/88 Maturinis oli seega v2ga raju...ette rutates v6ib aga 8elda, et mingit suurt pidutsemist siin ei toimu, kuna elame firma majas ning peame vara hommikulinglise keelt opetama. N2dalavahetustel on aga t2itsa l6bus, palju pidusid, kylask2ike, reise, uusi tutvusi jne.

2 comentarios:

Unknown dijo...

Jyrx- k6ike paremat Sulle- Vellede poolt Tartust!

Indrek dijo...

tundub, et jurx ei lasku väga mitmetesse detailidess :p